• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Az eJoy® összetétele – Királydinnye, a férfiakra gyakorolt hatása és használati tapasztalatok

Kotvičník zemní

A Tribulus Terrestris, ahogy ezt a növényt a szakma nevezi, egy évszázadok óta ismert gyógynövény, amely elsősorban a férfi erőszintjére,  teljesítményére és vitalitására kifejtett jótékony hatásával vált jelentőssé. Ez mind az általános életerőre és a teljesítményre, úgy a szexuálisra is vonatkozik. A királydinnye hatásai ősidők óta ismertek, különösen az impotencia és a merevedéssel kapcsolatban.

A Tribulus Terrestris eredete, leírása, az anyagok összetétele és előfordulása

A királydinnye egy ázsiai származású gyógynövény. Feltehetőleg Japán és Kína tengerpartjairól származik, ahonnan aztán tovább terjedt. Manapság Európában, Afrikában, Ausztráliában, ill. Amerikában is megtalálható.

Leírását és felépítését illetően a következőket érdemes megjegyezni:

  • a növény nem nagyon terebélyes, általában legfeljebb 60 cm hosszú
  • rövid és pelyhes levelekkel rendelkezik, amelyek ellipszis ill. lándzsa alakúak
  • a virágja ötlevelű, közepén sárga, széle halványabb
  • a termése száraz, öt részterméskére esik szét, ezek mindegyike tüskés és kemény

Leggyakrabban a növény termését használják, de számos termékben az egész növény megtalálható. A királydinnye szapogenineket, alkaloidokat, bioflavonoidokat, glikozidokat, tanninokat, szterineket, növényi szteroidokat és fitoszterolokat tartalmaz. Többféle savban gazdag, például linol-, sztearin- és behénsavban.

Előnye, hogy használatának szinte nincs mellékhatása. Ezért is vették igénybe a királydinnyét már az ókori orvoslásban a szervezet erősítésére. A görög, a kínai és az indiai hagyományos orvoslásban azonban potencianövelő eszközként is.

A növény hatása és jelentősége

A különféle növényi anyagok, különösen a szapogenin, a növényi szteroidok és a fitoszterinek rendkívül gazdag képviseletének köszönhetően a királydinnye az emberi egészség működése támogatására több területen használható fel.

Íme, a növény legfontosabb hatásai:

A tesztoszteron növelése: A Tribulus elsődleges hatása a luteinizáló hormon szintjének emelése, amely a tesztoszteron szintézisét szabályozza, és így elősegíti ennak szintjének emelkedését. A középkorú férfiaknál ennek köszönhetően akár egyharmadával növekedhet a szervezetben a hormonkoncentráció, ami az általános teljesítmény növekedését eredményezheti.

A potencia és a szexuális élet: A tesztoszteronra gyakorolt hatásának köszönhetően a növény természetes impotencia elleni gyógyszerként is felhasználható. Segít növelni a libidót, azaz a szexuális étvágyat, valamint befolyásolja az erekció minőségét, legalábbis ennek kialakulása szempontjából. Ezenkívül, elősegíti a termékenység növelését azáltal, hogy hatással van a spermatogenézisre.

Izomtömeg és edzés utáni regeneráció: A királydinnyét a sportolók és az olyan férfiak is használják, akik a nap folyamán fizikailag igényes tevékenységgel foglalkoznak. A növény naturális, természetes anabolikus jellegű hatása növeli az izomtömeget, elősegíti a fehérje szintézisét és elősegíti az edzés utáni regenerálódást.

Mentális életerő: A tribulus nemcsak a fizikai, de a mentális és a pszichés életerőt is támogatja. Főként álmatlanság, feszültség, ingerlékenység vagy a depresszió kockázatának csökkentésére alkalmazzák. Javítja az általános mentális stabilitást, az egyensúlyt és a negatív külső hatásokkal, például a stresszel szembeni ellenállást.

A királydinnye gyakorlati alkalmazása

A fent említett hatásokat, valamint a növényben levő összes anyagot főként kétféle készítményben alkalmazzák. Az első azon sportolók és férfiak részére készülnek, akik testépítéssel foglalkoznak, ahol a cél az izomtömeg és az erő támogatása.

A növény másik, sokkal megfelelőbb alkalmazása a szexuális egészség előmozdítását célzó szerek előállítása. Ezek olyan készítmények, amelyekben a Tribulus Terrestris az egyik legfontosabb hatóanyag, azonban tartalom jegyzékük jóval szélesebb. Ez a hatások kombinációját eredményezi, és ugyanakkor szinergiákat vált ki, különösen az erekció, a potencia, a libidó és a termékenység támogatása érdekében.

Számos hasonló termék létezik, de nem mindegyik rendelkezik optimális összetételű és megfelelő koncentrációjú növényi kivonattal. A helyes és a maximális felhasználás jó példája az eJoy® márka, ahol a királydinnye mennyiségével a legfontosabb anyag.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék