• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Gyakran feltett kérdések

Hatás | Összetétel | Használat és adagolás | Szállítási és fizetési feltételek | Egyéb

Hatás

Milyen idő elteltével várhatok eredményeket?
A javulás körülbelül egyhónapos használat után észlelhető, de különbözőek vagyunk, és különbözően reagálunk. A vevők azonban néha állítják, hogy már néhány nap múlva hosszabb kitartást figyeltek meg. Optimális a termék napi használata 2 – 2,5 hónapig.

Valóban hatásos az eJoy®?
A gyártó statisztikái nem áltatnak, amit az elégedett vevők szavai is bizonyítanak, akik már hosszú ideje használják az eJoy®-t. Javaslataik alapján újabb és újabb vevők jelentkeznek,és ez a termék hatékonyságáról tanúskodik.

Hogyan fokozhatom a termék hatását?
Ideális módszer a pénisz erősítésére szolgáló gyakorlatok alkalmazása, amelyeket könnyen megtalál az interneten (Kegel gyakorlatok).

Biztonságos ennek a kiegészítőnek a használata? Vannak esetleg nemkívánatos- vagy mellékhatásai az eJoy®-nak?
Az eJoy® használata teljesen biztonságos, alapos vizsgálatoknak vetették alá, amelyek semmilyen káros hatást nem mutattak ki. Ritka esetekben enyhe fejfájás jelentkezhet. Ha bármilyen nemkívánatos szimptómát észlel, a kiegészítő használatát hagyja abba és vegye fel velünk a kapcsolatot. Nem alkalmas szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők számára, magas vagy alacsony vérnyomással küzdő egyének számára, egyéb szívproblémák esetében és terhes nők számára. Változatos étrend helyettesítésére nem alkalmas.

Összetétel

Valóban természetes az eJoy® ? Nem vegyi anyagról van szó?
Igen, az eJoy®  kizárólag természetes növényi kivonatokat tartalmaz. Egy tiszta, természetes táplálékkiegészítőről van szó, amelyet a világ különböző részein gyűjtött növényekből készítenek.

Tartalmaz az eJoy® nem engedélyezett anyagokat vagy allergéneket?
Az eJoy® használata a sportolóknál is rendben van, teljesítményfokozó anyagokat (doppingot) nem tartalmaz. Ugyanúgy nem tartalmaz az allergének listáján felsorolt allergéneket sem (diófélék, glutén stb.).

Kipróbáltam már más termékeket is, de nem működtek, miért segítene pont az eJoy®?
Az eJoy®-t más termékektől a kivételes összetétele és világszerte több száz elégedett vásárlója, aki ma sokkal intenzívebben élvezi a szexet, mint korábban, különbözteti meg.

Használat és adagolás

Mennyi tablettát tartalmaz egy csomagolás? Mennyi tablettát kell bevennem?
Egy csomagolás 24 tablettát tartalmaz. A javasolt adag 2 tabletta naponta (= 1 adag). Ajánlatos 1 tablettát bevenni reggeli után és egy tablettát este, vacsora után, ill. lefekvés előtt. Így egy csomagolás 12 napra elegendő.

Miért nem ajánlott bevenni éhgyomorra, csak evés után?
Az első étkezés megfelelően beindítja az emésztőrendszert, így a szervezet képes felszívni a készítmény legaktívabb összetevőit. Éhgyomorra is bevehető, de a hatás nem optimális.

Mi történik, ha reggel elfelejtem bevenni az eJoy®-t?
Vegye be a tablettát a nap folyamán, a végső hatásra nem lesz befolyással, bár helyénvaló reggel és este bevenni az optimális eloszlás érdekében.

Több tablettát is bevehetek naponta?
Az ajánlott adag 2 tabletta naponta, és ezt nem ajánlott túllépni. Vannak azonban fogyasztók, akik egy plusz tablettát vesznek be fél órával az aktus előtt „megerősítésre”.

Kombinálhatom az eJoy®-t más libidónövelő szerrel?
Határozottan nem javasoljuk a készítmények kombinálását. Hasonló összetételűek, és a test nem képes egyidejűleg nagy hatóanyag-koncentrációt feldolgozni. A többletet a szervezet nem használja ki így a felesleg a vizelettel, széklettel néhány óra múlva távozik.

Mi van az eJoy®-al és a dohányzással?
A cigaretta rossz hatással van a vérnyomásra, az erős dohányzóknál az eJoy® emelheti a vérnyomást. Azonban az alkalmi dohányzás nem jelent problémát.

Lehet az eJoy®-al alkoholt fogyasztani?
Az alkohol és bármilyen gyógyszer vagy táplálékkiegészítő egyidejű fogyasztása nem javasolt, mivel az alkohol csökkenti a szervezetben a hatóanyagok beálltát. Kis mennyiségű alkohol azonban nem jelent kockázatot, de csökkentheti a készítmény hatását.

Kombinálhatom az eJoy®-t a vényköteles gyógyszerekkel?
Az adott gyógyszer összetételétől függően, konzultáljon orvosával.

Mikor határozottan nem használni az eJoy®-t?
A készítmény alkalmazása nem javasolt, ha már korábban volt allergiás reakciója a készítmény bármely összetevőjére, ha szívelégtelenségben ill. májkárosodásban szenved, ha vérzési rendellenessége, fekélye, Önnel született retinális rendellenessége van, vagy olyan gyógyszereket szed, amelyek képesek a nitrogén-oxid felszabadítására (pl. angina pectoris kezelésére). A termék használata alatt nem ajánlott más táplálékkiegészítő egyidejű használata, ill. az erektilis diszfunkció kezelésére előírt gyógyszer használata (az orvosával való konzultáció szükséges).

Szállítási és fizetési feltételek

A csomagban található kedvezményes kupont hogyan tudom érvényesíteni?
Ha Ön kedvezményes kódot kapott tőlünk, biztosan elégedett vevőink közé tartozik. A kuponkódot egy új megrendelés kitöltésénél tüntesse fel  a „kuponkód” mezőbe. A kedvezmény a megrendelés megerősítését követően kerül érvényesítésre.

Kínálnak kedvezményeket az eJoy®-ra?
Időnkét kedvezményes kuponokat kínálunk a megrendelésékhez, illetve előnyös termékcsomagokat ajánlunk fel.

Nem túl drága?
A havi eJoy® csomagolás ára 73 €-nál (3 csomag /24 tbl = 2 tbl naponta) kezdődik, ideális eredmény két, három hónapos használat után érhető el. Tartsa ezt szem előtt a megrendelésnél és rendeljen nagyobb csomagolást, költséghatékony.

Mennyi a szállítási költség?
A DPD futárral való kézbesítés költsége 3,5 €, a futár házhoz szállítja a megrendelést, a Posta útján történő kézbesítés postaköltsége 2,9 €, a postán maradó csomag 3,6 €, ilyenkor SMS-ben értesül, hogy a csomag a postán átvehető Nem kell aggódnia a diszkréció végett, a csomag csak címcímkével van ellátva, és alaposan le van zárva. A 70 € feletti megrendeléseket INGYENESEN szállítjuk.

A csomag tartalmazza a számlát is?
Igen, a számla megtalálható a csomagban.

Mi van akkor, ha a küldeményt sérülten kapom kézhez?
Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ne vegye át a csomagot a kézbesítőtől és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Diszkrét a csomagolás?
Igen, a terméket csak egy címmel ellátott címkével küldjük, alaposan becsomagolva.

Mennyi időbe telik a küldemény kiszállítása?
A megrendeléstől számított 24 órán belül az összes rendelést kiszállítjuk. A kézbesítés 2 munkanapon belül várható.

Hogyan tudok eJoy®-t rendelni?
Legegyszerűbb a megrendelés online kitöltése, esetleg e-mailben, telefonon vagy SMS-ben.

Egyéb

Hogyan van biztosítva az anonimitásom az eJoy® vásárlásánál?
Az adatvédelem számunkra fontos. Személyes adatai egy bebiztosított weboldalra kerülnek (a böngészőjében egy zöld zár a www.ejoy.sk címben), az adatait az adatbázisban titkosított formában tároljuk. A termék garantáltan nem átlátszó csomagolásban érkezik, tartalmi címkézés nélkül.

Milyen feltételek mellett lehetséges az eJoy®-t visszaküldeni?
Biztosak vagyunk termékeink minőségében, ezért minden bontatlan csomagolás árát visszautaljuk. Kérjük, a további információkért lépjen velünk kapcsolatba.

Megvásárolhatom az eJoy®-nál vagy valahol máshol, és a hivatalos forgalmazón kívül a Magyar Köztársaságban?
A hivatalos disztribútor weboldal megvásárolható Magyarországon – www.ejoytablette.hu.

Miért legbiztonságossabb nálunk megvenni az eJoy®-t?

Ha valóban 100% hatásos eJoy® készítményt szeretne, az eredetit kizárólag nálunk vásárolhatja meg. Sok utánzat létezik de eredeti csak egy van.

 

 

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék