• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Érett partner

A huszonöt éves Peter 15 évvel idősebb partnert talált. Amellett, hogy szüleit és különösen az anyját, aki egy fiatal menyasszonyra és unokájára vágyott, sokkot okozott, Péternek állandó barátságkorú utalásokkal kellett szembenéznie, még barátainak is. Ez az eset nem egyedi, hasonló rendszer – egy fiatal férfi és egy idősebb partner egyre gyakrabban jelenik meg. Mi vonzza a fiatal férfiakat érett nőkhöz?

Fiatal nyuszi

Még egy nő sem könnyű ebben a kapcsolatban. Amellett, hogy egy közeli, kissé furcsa partnerre nézi, olyan megjegyzésekkel találkozik, mint például: „talált egy fiatal nyuszi”, „valószínűleg jó az ágyban”, „határozottan ő tartja őt” és még sokan mások. Igen, egy nő valóban úgy dönthet, hogy kapcsolatba lép egy fiatalabb partnerrel, szexuális tulajdonságai miatt. Ahogy a férfi kora csökken, erekciója és gyakran a szexuális vágy csökken, egy fiatal férfi valódi dió lehet a nő számára. Ha idősebb vagy hasonlóan öreg élettársa nem tudta kielégíteni, akkor a nyuszi felszabadítóként jön a hiányzó orgazmus ördögi köréből. Éppen ellenkezőleg, a fiatalember vonzza az idősebb partner tapasztalata. Mivel még több tennivalója van, és számos szexuális partner helyébe lépett, pontosan tudja, mit akar, és korában megfelelően élvezi a szexet.

Erős kapcsolat

Kevés ember gondolkodik az ilyen típusú kapcsolatok érzéseiről. Az idős emberre és a fiatal hölgyre nézve az emberek most bólintanak. Talán nem fogja megbocsátani az aranyásókról szóló megjegyzést, amelyet valószínűleg az apa és lánya kapcsolatával összehasonlít. Ha azonban egy idõsebb hölgy és jelentõsen fiatalabb élettársa megjelenik a társadalomban, a nézetek tele vannak félreértésekkel. Különböző kutatások alapján kimutatták, hogy a partnerek közötti jelentősebb életkor-különbség a tartós és jó minőségű kapcsolat alapja. Miért van ez így? A kapcsolatoknak a kezdetektől kezdve különféle buktatásokkal, válságokkal és támadásokkal kell szembenézniük a környezetből. A különböző helyzetek, amelyeket a partnerek együttesen legyőznek, erősítik kapcsolataikat. Egy fiatal férfi számára, aki évek óta fejetlenül élvezi az életét, az életkorú nők érdektelenek, őrültek és magas követelményekkel bírnak. Az idősebb partner már él valamit, tapasztalt és emellett vágyakozik a békére.

Partner vs. szerető

Sok érett nő nem akar hosszú távú kapcsolatot fiatalabb partnerrel, csak pihenni kell. Számukra fontos a családi élet és a férj, ám az új élmények iránti vágy erősebb. Nekik a megoldás egy szerető, és mivel korukban férjük van otthonukban, aktívabb, sokkal fiatalabb személyre van szükségük. Gyakran előfordul azonban, hogy egy szerető szerelmes egy nőbe, és problémákkal teli ördögi kör merül fel. A szerető vágyakozik a kapcsolatra és a figyelemre, a nő nem akarja elhagyni családját, másrészt nem feladhatja a szexet vonzó szeretőjével. Ezért hasonló helyzetekben vigyázni kell arra, hogy valóban pusztán szexuális szórakozás vagy hosszú távú kapcsolat.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék