• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Hogyan fűszerezze a szexet?

Nem a szex volt a régi? Bármelyikünknél előfordulhat, hogy hirtelen unatkozik az ágyban. Néha ez egy hosszú és sztereotípiás szerelmi élet miatt, néha a megnövekedett stressz miatt, és néha egyszerűen elfogynak az ötletek. Fontos, hogy ne csak hagyja békén, hanem találjon is valamit, amely mindkettőt kielégíti. Ez nemcsak a partnerkapcsolatát, hanem a munkáját is javítja, mert boldogabb és boldogabb leszel. Szerencsére ez nem olyan, amit nem tudsz kezelni. Érdekes tippeket fogunk mondani, amelyek fűszerezik a szexuális életet.

Készítsen egy pillanatot csak magának

Biztosan emlékszel a kezdetre, amely tele volt szenvedéllyel és szexel. Szokatlan helyek, naponta többször, alkalmi féltékeny jelenetek, mind új kapcsolathoz tartoznak. Sajnos az idő múlásával ez az őrület eltűnik, és szokássá válik. Ez gyakran csaláshoz vezet, mert ha magabiztosak vagyunk a feleinkkel, és ráadásul nincs más lehetősége meglepni minket, újból őrültre keresünk. Egyértelmű, hogy a mi életünk is hibás – munka, sok felelősség, stressz, gyermekek, háztartás. Ez nem előnyös a partner számára, nem is beszélve az intim életről. Ezért fogadjon el az önbizalomban, és mutassa meg felének, hogy nem unatkozik, hogy továbbra is olyan vonzza magát, mint amilyen volt az elején – ha még inkább, és lepje meg új ötletekkel.

Nem kell sok időre vagy pénzre a szexuális életed felfrissítése. Csak annyit kell tennie, hogy a hetente időt fordít magának, és időről időre kipróbálhatja néhány tippünket.

Erotikus játékok

Az első és legalapvetőbb tanács az erotikus segédeszközökről, amelyekkel hozzásegítik a bensőséges életedet. Válasszon egy közös vásárlást, amely önmagában valóban csábít téged, és kezdjen el néhány apró dolgot, amelyek segítenek felkelteni a szenvedélyt.

Közös zuhany

Nincs semmi kellemesebb, mint egy forró zuhany egy hosszú, kemény munka után, igaz? A meleg cseppek a test minden részére esnek, az illatos hab megnyugtatja a sejteket, és a körül felhalmozódó gőz titokzatos érzést ad az egész esti rituáléhoz. És képzelje el, milyen kedves lehet partnerével.

Unalmas tengerpart

Ne pazarolja az időt, és vegye igénybe az elmúlt forró napok előnyeit a tengerparton, hanem a nudista. A meztelen emberek napozásának és fürdésének puszta bátorsága izgalmas érzést kölcsönöz az ágyának. Talán annyira elkap, hogy soha többé nem akarok úszni fürdőruhában. Ebben az esetben kipróbálhatja a gyógyfürdőt is, ahol a meztelen emberek számára tervezett medencéket talál. Biztos lehet abban, hogy ez csak a kezdete annak, amit megtapasztal.

Hotel szoba

Szeretne menekülni a mindennapi mindennapi nyüzsgéstől? Menj ki a világba! Foglaljon szállodai szobát, és szerezzen titkos randit. A szenvedélyes éjszaka nem csak új környezetet biztosít, hanem lehetőséget arra is, hogy bármit megtehessen bárhol, tanúk nélkül. Ha még inkább szeretné élvezni, töltsön el két éjszakát a szállodai szobában.

Csapatjáték

Ez valószínűtlennek tűnik, de a csapatjátékok, mint például a röplabda és a szokásos bowling, növelik az étvágyat és javíthatják a kapcsolatokat. Egy kis bónusz az, hogy kellemesen pihenjen, és talán ez lesz az új hobbid együtt. Ha nem szereti a csapatjátékokat, próbáljon ki különböző levetkőző játékot, játsszon meztelen rejtvényeket vagy a Twister játékot.

Szexi ruhák

A klasszikus változás a fehérnemű, ami új szenvedélyt válthat ki a partnerben. Kipróbálhat csipkét és merészebb fehérneműt, amely a lehető legkevésbé takarja el a testét. Ez is elég annak ellenőrzéséhez, hogy a bugyi időről időre a nadrágja alól néz ki, de vigyázzon, hogy ez ne történjen meg önnel rendszeresen. Lehet, hogy ennek már nem lesz a kívánt hatása. Nos, ha bátor vagy, akkor könnyen vásárolhat egy jelmezt, amely elviszi Önt és partnerét a legvadabb álmaiba.

Összetákolt

Egyszerűen nem utasítja el! Rendkívül vonzó ajánlat, amelyet a partner kívánságának újraélesztése érdekében el lehet érni, a nem tervezett és a gyors szex. Bármikor kipróbálhatja, például ha kedves üzleti útra megy – éppen távozása előtt adjon neki hosszú és szenvedélyes csókot, ami minden bizonnyal felkeltette érdeklődését. Akkor reggel kipróbálhatja, amíg a gyermekei még alszanak, vagy miközben dolgozni fog.

nemi vágyat fokozó

Érdekes lehetőség egy afrodiziákum, amelyet hozzáadhat egy finom vacsorához. Ilyenek a vanília, a sötét csokoládé, a gyömbér, az eper, az osztriga. Kipróbálhatja természetes eSlim® tablettáinkat is, amelyek garantálják a tökéletes éjszakát. Ezután csak annyit kell tennie, hogy várjon, és szó szerint átveszi azt, amit meggyújtott.

Bátor vacsora

Mi lenne, ha összekapcsolná két olyan dolgot, amely a partnerének tetszik? Készítsen neki ízletes kanapét és szolgálja fel meztelen testén. A kezdéshez elegendő, ha szamócát helyez a gyomorra és a meghitt részekre, és pohár pezsgőt helyez a kezébe. Bármit kipróbálhat, azt javasoljuk, hogy okosan tálalja az ételt, hogy partnerének szája lefelé nézzen a nyaktól. Lepje meg, amikor hazajön a munkából.

Csoportos szex

Ne aggódjon, csak ketten leszel az ágyban. Csak annyit kell tennie, hogy átnézi a partnerét a kibaszott párokra anélkül, hogy élőben látná őket. Tekerje be az ágyat

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék