• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Impotencia fiatal korban

Az erektilis diszfunkció egyre több férfit érint. És sajnos már régen ez a helyzet csak az idősebb férfiakat érinti. A fiatalabb férfiak erekciós problémákkal is járnak, amelyek a szexológusok és urológusok gyakori látogatásait és társaik életének viszonylag korai lehűlését eredményezhetik. Az okok különbözőek lehetnek, tehát a kezelési módszerek különbözőek. Tudja meg, mi bonyolíthatja a nemi életet, és különösen, hogy miként lehet elkerülni azt időben.

Mi az oka?

  • Sok stressz
  • Kis pihenés
  • Sok szex
  • Nem megfelelő étrend
  • Traumás élmény
  • Rossz életmód

Sok fiatal férfi erekciós zavarban szenved. Annak ellenére, hogy elegendő étvágyuk van a szexhez, a magas tesztoszteronszint és a reggeli erekció. Tehát mi a probléma? A teljes probléma a fentebb említett okok kombinációjában rejlik, amelyek egy személyben történő kombinációja során nemcsak impotenciát, hanem más civilizációs betegségeket is eredményeznek. Természetes, hogy az a személy, aki egész nap munkahelyet tölt, amely stresszt okoz, gyorséttermi étkezést eszik, és estét egy pohárral és cigarettával tölti, csak idővel lesz problémája. A gyors és stresszes életmód egyszerűen nem felel meg a testünknek.

Hogyan befolyásolják a hormonok ezt?

Az egyik hormon a stresszre jellemző – a korsitol. Ha túl sok az öblített korsizol, akkor stresszben vagyunk, tompa és bizonytalanok vagyunk. Ezenkívül a kortizol gátolja a férfi nemi hormon, a tesztoszteron normál aktivitását. És ez okozza a férfi libidó csökkenését. A férfiakban a normál tesztoszteronszint elegendő szexuális étvágyat, önbizalmat, bátorságot és kockázatvállalási hajlandóságot idéz elő. Ez befolyásolja az izomtömeg kialakulását is, ugyanakkor csökkenti a zsírtartalmat, így zsíros tömeg hiányában az elhízás nagyon könnyen kialakul. A tesztoszteronhiány megnövekedett fáradtságon, csökkent fizikai teljesítményen és hangulati ingadozásokon is megjelenik. Ezért az első olyan módszer, amely megakadályozza a hormonok ilyen ingadozását, az aktív mozgás. Legyen szó hosszú sétáról a munkahelyi úton, kocogás kora reggeli órákban, amikor a legmagasabb a tesztoszteron szint, vagy más egyéb relaxációs módszerekkel, amelyeket közvetlenül lefekvés előtt kezelhet.

Csak a stressz mindenhol

Biztosan tudja, hogy ha rossz napja van, akkor csak a fekete fényben látsz mindent, és ezáltal más rossz dolgokat vonz. Csomagolnak és csomagolnak, amíg egész nap teljesen elrontanak. Ugyanez vonatkozik a stresszre. Ha egész nap a munkahelyi nyomás vagy stressz alatt van, akkor nagy a valószínűsége, hogy ha valahol nem szabadul meg tőle, akkor veled marad, amíg elalszik. Ha tudom erekciós rendellenességeiről, ez további stresszt okoz. Stressz az elégtelen teljesítmény miatt, az elégedetlen partner stresszétől, egyszerűen a stressz mindenütt. Ezért nagyon fontos, hogy elkezdje a stressz kezelését, nem csak aktív mozgással, hanem elegendő relaxációval, meditációval vagy pszichológusokkal folytatott beszélgetéssel is. Egy másik segítség az étrend megváltoztatása, amely együtt jár a stresszel és nemcsak a libidó szintjét, hanem az egészséget is érinti. Tehát ha erekciós problémái vannak, fontos a stressz enyhítése, az étrend megváltoztatása és az alkohol vagy cigaretta csökkentése.

Lehet súlyos betegség is

Sajnos a „rendes” impotencia mögött még súlyosabb betegségek lehetnek. A fent említett életmód gyakran a civilizáció betegségeinek megjelenéséhez vezet. Az impotencia ilyen esetben inkább egy rejtett betegség eredménye. Ezek magukban foglalhatják például a cukorbetegséget, neurológiai rendellenességeket, nemi és urológiai betegségeket, valamint szív- és érrendszeri betegségeket. Ennek oka lehet a mentális rendellenességek, például a depresszió vagy a szorongásos zavarok is. A mentális problémák inkább az impotencia kiváltó okai, mint a fizikai problémák.

Mi a kezelés?

A kezelés azon alapszik, hogy mi okozza a csökkent nemi vágyat. Mindenekelőtt teljes körűen meg kell vizsgálni. Ha teljesen egészséges vagy, akkor meg kell változtatnia az életstílusát, amint azt fentebb írtuk. Ha rendellenességeket találtak a test másik részében, akkor azokat azonnal kezelni kell. Végül, de nem utolsósorban, ha úgy érzi, hogy a probléma teljesen máshol van, kipróbálhatja a szexoterápiát szexológus, természetes afrodiziákumok és erekciót elősegítő gyógyszerek, például az eJoy® segítségével.

Gyakran Ismételt Kérdések
Segíthetnek a vákuumszivattyúk?

Sokan vákuumszivattyút ajánlanak az erekciós rendellenességek kezelésére. A vákuumszivattyú a levegőszívás elvén működik, amelynek köszönhetően vákuum jön létre, amely nagyobb pénisz vérellátást okoz.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Ha csak étrend-kiegészítőkkel kezelik, megváltoztatta az életmódját, és továbbra is problémákat tapasztal, ideje orvoshoz fordulni. Ez az időtartam nem haladhatja meg a 6 hónapot.

Megfelelő-e természetes impotencia kezelésére természetes gyógyszerekkel?

A válasz igen. Minden szakértő egyetért abban, hogy a legjobb gyógyszerrel kezdeni elősegíti az erekciót.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék