• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Mentő szavak az ágyban

A kellemes élmények mellett a szex olyan eseményeket is magával hoz, amelyekben gyakran nem tudjuk, hogyan kell reagálni. Ilyen szokatlan pozíciók vagy gyakorlatok, amelyek nem lehetnek kellemesek a másik számára. Ilyen esetekben jó, ha megmondja a mentőszavát. Ellenkező esetben sérülés vagy traumás esemény könnyen előfordulhat. Hogyan válasszuk ki a helyes mentő szót?

Miért fontos ez?

Nem kell kedvelnie a szomorú húsgyakorlatokat, hogy elkerülje az ágyban időnként kellemetlen helyzetbe kerülést. Különösen akkor, ha friss kapcsolata van, vagy ez az első alkalom a másiknak. A szenvedély meggyőződése szerint a puszta sziszegés vagy visszavonulás nem biztos, hogy a partnere megérti a megfelelő módot. A nyugodt és mindig kellemes szexhez fontos legalább néhány szó megfogalmazása, amelyek világossá teszik a másiknak, hogy ne folytatja.
Ezt a szót előre kell állítanod, a szex előtt. Amellett, hogy világos ötleteket szeretne arról, hogy mit nem, és mit nem. Pontosan azért, mert sok pártnak nehézségei vannak nyílt beszélgetésről intim dolgokról, ezért fontos a mentőszavak szükségessége.

Mikor kell használni?

A leggyakoribb stop szó a színek neve, mert könnyen megjegyezhetők, és ami a legfontosabb: nem idéznek elő szexet. Például állítson be három színt, amelyek egyértelműen meghatározzák a határokat, például: – lassítson, még tovább lassítson és álljon meg. A legtöbb szín, például a vörös és a fekete az utolsó a terhelési skálán. Ez különösen akkor ajánlott, ha valami újat akar kipróbálni, és nem tudja, mire számíthat. Ha csak egy mentőszó volt, amely jelzi – állj meg, az egész este automatikusan megsemmisül. Legyen óvatos, ha a fele nem válaszol a mentőszóra vagy elfelejti annak jelentését, azonnal beszéljen vele, és ne csináljon semmit. Ellenkező esetben nagyon hosszú ideig szükségtelenül kialakulhat a tevékenység ellenállása.

Ez valami nem-szexuális

Talán egyértelmű, hogy a szexmel kapcsolatos dolgoknak nem szabad mentőkötélnek lennie. Ideális esetben a szobában nem lehet semmi körülötted. Valami szokatlannak kell lennie, ami nem megfelelő a helyzetben, vagy amelyet gyakran nem használ, és ami a legfontosabb, hogy könnyen megjegyezhető legyen. Választhat különféle gyümölcsökből vagy zöldségekből, a leggyakrabban használt szó az ananász, amelyet főként akkor használhat, ha gyakran szexelnek különböző partnerekkel. Használhatja a már említett színeket, állatokat vagy egy műszaki kifejezést is, amelyet mindkettő ismer. A biztonságos szavak használatakor nagyon fontos, hogy komolyan veszi a jelentését. Ha bármilyen helyzetben, akár egy kissé kellemetlen helyzetben is használja ezt a szót, a súlyossága idővel eltűnik.

Toto jsou nejčastější záchranné slova

• Ananász
• Banán
• A lámpák színei – piros, narancs, zöld
• Krumpli
• Majonéz
• Spagetti
• Esernyő
• Kakaó
• Film címek

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék