• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Tesztoszteron hiány

Küzdelem a tesztoszteronhiány ellen

A tesztoszteron hiánya sok problémát okozhat a férfi testben. Az egyik legkellemetlenebb a pénisz felállítása. Ha alkalmi vagy rövid távú problémára van szükség, amelyet például szellemi megterhelés, bizonyos gyógyszerek használata vagy fáradtság okoz, az embernek nem kell szükségtelenül aggódnia. Ha azonban a hiányzó erekció az élet normális részévé válik, és a szexuális élet ezért csökkenni kezd, légy óvatos. A lehető leghamarabb el kell kezdenie a helyzet megoldását, és meg kell keresnie az okokat. Igaz, hogy az életkor növekedésével a tesztoszterontermelés csökken (a csökkenést az emberek harmincas éveik érezhetik), de ha bizonyos alapelveket betartanak, annak csökkenése lelassulhat.

Férfi nemi hormon

A tesztoszteron számos funkciót lát el a férfi testben. A legfontosabb a szexuális és reproduktív – ez fontos tényező a spermatermelésben. Ezenkívül elősegíti az izomtömeg, a vörösvértestek felépítését és a megfelelő csontsűrűség biztosítását.

Miért csökken és hogyan lehet megakadályozni a visszaesést?

Mint fentebb említettük, a férfi nemi hormon veszteség egyik fő oka az öregedés. Sajnos senki semmit sem fog tenni. De az, amit az ember befolyásolhat, az életmódja – azaz étkezés, sport, kapcsolat az alkohollal, a dohányzás és hasonlók. A testtömeg vagy az elhízás gyakran problémás. A túlzott zsír okozta túlsúly miatt a tesztoszteron szint lassan csökkenni kezd. Hasonlóképpen csökken a túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás. Ha legyőzött egy betegséget, műtétet, vagy már hosszú ideje szed gyógyszert, és észrevette az erekció problémáját, a probléma alapvetően megoldódik. A férfi agy csodálatos szerv, és ha valaki pszichológiai stresszt tapasztal, vagy ha műtét formájában megbukott a testben, akkor reagálhat a helyzetre a reproduktív rendszer „leállításával”. A gyógyulás, a gyógyulás vagy a gyógyszeres kezelés abbahagyása után a rendszer újraindul, és a vér tesztoszteronszintje emelkedik.

A tünetek enyhítése

Annak ellenére, hogy a vérben alacsonyabb a tesztoszteron mennyisége, élvezheti az életet, mint még mindig, és megpróbálhatja enyhíteni annak hiányát. Kövesse az egészséges életmódot, különös tekintettel a kiegyensúlyozott étrendre és legalább az alkalmi testmozgásra – ennek nem kell, hogy igényes sporttevékenység legyen. Csak egy hosszabb sétára, egy gyors sétára, néhány egyszerű gyakorlatra van szükséged otthonában. Az is elengedhetetlen, hogy elegendő hosszú és magas színvonalú alvást kapjunk, kiegészítsük a szükséges vitaminokat és nyomelemeket (pl. Cink), és valószínűleg nem hisz benne, de rendszeresen fogyasztanak koffeint. Elősegíti a tesztoszteron szint növelését. És az utolsó és talán a legjobb tanács a végén. Szexelj, neked, neked. Még a szex is növelheti a férfi nemi hormon szintjét a vérben.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék