• eJoy® - hivatalos kereskedő a Magyar Köztársaság számára
logo eJoy®

Új trendek az ágyban – melyik a menő?

Az, hogy melyik trend a menő, és melyik már nem, változó. És ez a szexre is igaz. Ha csak az hasonlítjuk össze, amit a szüleink, ill. nagyszüleink gyakoroltak az ágyban, már az is mutatja, mekkora a változás. A szex természetes dolog számunkra és mindig az is lesz, tehát nem szabadna ellenállnunk a változásoknak, amelyek életünk e területét befolyásolják. Ma eláruljuk önöknek aktuálisan mi a menő az ágyban és mi változott.

Mi változott?

A trendek, amelyek jelenleg az emberi élet legintimebb zónájába is becsúsztak, nem csak az új vívmányokkal vannak kapcsolatban. Bár, a rendelkezésünkre álló örömszerző eszközöket őseink csak irigyelhetik. Ezek az újdonságok közvetlenül kapcsolódnak az életmódhoz amelyet folytatunk. Egyrészt érinti őket a gyors életvite, amiben igyekszünk mindent felgyorsítani, leegyszerűsíteni, ugyanakkor kellemesebbé tenni. Befolyásolja őket az a tény is, hogy állandóan nyomás alatt vagyunk, fáradtak, tehát nincs nagy kedvünk kísérletezni.

Érdekes az a tény is, hogy a mai generáció későbben kezd nemi életet élni, és ritkábban is gyakorolja, mert manapság sokkal fontosabb a karrier, mint annak idején. És ez annak ellenére is így van, hogy a szex már egyáltalán nem tabu, a társadalom lazább és elfogadóbb. Tehát ma épp az ellenkezője érvényes, mint korábban, hogy a tiltott gyümölcs sokkal jobban ízlik, mert ma a magazinok, a televízió és különösen az internet tele van szexszel. Azt lehet mondani, hogy a fiatalok számára már nem olyan vonzó, mint régen, és valószínűleg ez azért van, mert a családtervezés a karrier után csak a második helyen van.

Miért vagyunk ilyen lusták?

A lustaságért bizonyos mértékben a stressz és az igényes munkanap a felelős, ezzel tisztában vagyunk. De egy másik fontos dolog, amely a szexuális életünket is érinti, a technológiák. A mobiltelefonok, a táblagépek, ill. a számítógépek elfárasztanak. Nem hogy csak függők vagyunk, és nem vagyunk képesek elszakadni tőlük, de a velük töltött sok idő befolyásolja, mint a figyelmünket, úgy a libidó szintjét is. Egy kísérlet szerint az emberek gyorsabban izgulnak fel, ha itt, ott leteszik a telefont, mint amikor az összes idejüket vele töltik.

Egy másik dolog, amely befolyásolja a szexet, az a pornó. Ki nem nézné? Sajnos, bár fejleszti a képzeletünket és időnként rendesen felhevít, inkább fenyegetést jelent a szexuális életünk számára. A partnerek nem valódi, de virtuális szinten elégülnek ki. Az igazság, hogy a virtuális szex intenzívebb, mint a valódi, amely a gyakori pornó nézése mellett unalmasnak és lehangolónak tűnhet.

Aktuálisan ez a menő:

• Maszturbálás

Nagyon érdekes az önkielégítés fokozatos változása. Valaha elfogadhatatlan volt, és még a hisztériát is kezelték vele, amelyben a pszichiáterek szerint a nők szenvedtek. Idővel azonban ez a téma lazult, és ma életünk viszonylag gyakori része. A legfrissebb kutatások szerint a maszturbáció a férfiaknál megduplázódott, a nőknél pedig megháromszorozódott. Ezért a sok stressz, a kevés idő a közös intim kapcsolatra, ill. az ideális partner nem megtalálása a felelős. Azonban a fent említett lustaság is az okok egyike lehet, amikor inkább gyorsan magunkra koncentrálunk, mint élveznénk a közös pillanatokat partnerünkkel.

• 69

Egyértelmű választás minden lustaság, pontosabban két lustaság számára. A hagyományos 69-es pozíciót régóta gyakorolják, tehát nem újdonság a szex területén. A mai verzió azonban kissé fel van turbózva. Ugyanis nem fekve, vagy állva, amit csak a nagyon hajlékonyak tudnak, csinálják. Ma a partnerek oldalon fekszenek, ami valószínűleg az orális szex legegyszerűbb formája.

• Hátulról

Talán viccesnek tűnhet, de ennek a pozíciónak evolúciós alapja van. Ugyanis ebben a helyzetben volt őseinknek a legjobb rálátásuk a környezetre, és arra hogy tiszta-e a levegő. Végül is, miért kellene abbahagynia a kedvenc sorozata nézését, ha összekötheti a szexszel? Természetesen nem biztos hogy ez az Ön esete, de azért próbálja ki ezt a pozíciót (a TV bekapcsolása nélkül), vagy próbáljon ki egy másik helységet.

• Jóga

Az életmód változtatás utáni igény egészségesebbre és jobbra az ágyban is tükröződik. A nők gyakran olyan pozíciókat kezdeményeznek, amelyeket a Kámaszutra sem ismer. Ezért a jógaórák a felelősek, amelyek sokkal több lehetőséget és módot hoznak a szexbe, miként érheti el a csúcsot mindkét partner egyszerre.

Mi a szex jövője?

Ugyanúgy, ahogyan azt várjuk, hogy a robotok helyettesítsenek minket a jövőben, valószínűleg az ágyban is így lesz. A szexbotok gyakrabban nyújtanak majd társaságot az ágyban mint humán partnereink. Ez jó hír lehet az egyedülállók számára, és azok számára is, akik nyitottak egy „hármasra a robottal. Ön belemenne? Mindenesetre a lustaság, amely már most nagyon észlelhető, valószínűleg nagyon sokáig megmarad a szexben.

Egy termék, amely elősegíti a libidót, az erekciót és az egészséges szexuális életet természetes anyagokból – eJoy.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

CERTIFIKÁLTA

Közegészségügyi Hivatal

GARANCIA

Pénz visszatérítési

GYÁRTVA

Európában
Nagy Britanniában

DISZKRÉT

a csomag
kézbesítése

A SZÁLLÍTÁS INGYENES

23 000 Ft
feletti vásárláskor

100% TERMÉSZETES

kiválóminőségű
termék